Deprecated: Function mysql_db_query() is deprecated in /storage/content/72/152572/modeikon.se/public_html/header.php on line 30 Deprecated: mysql_db_query(): This function is deprecated; use mysql_query() instead in /storage/content/72/152572/modeikon.se/public_html/header.php on line 30 Deprecated: Function mysql_db_query() is deprecated in /storage/content/72/152572/modeikon.se/public_html/header.php on line 45 Deprecated: mysql_db_query(): This function is deprecated; use mysql_query() instead in /storage/content/72/152572/modeikon.se/public_html/header.php on line 45 Köp Sommarkläder Online
Deprecated: Function mysql_db_query() is deprecated in /storage/content/72/152572/modeikon.se/public_html/viewarticle.php on line 9 Deprecated: mysql_db_query(): This function is deprecated; use mysql_query() instead in /storage/content/72/152572/modeikon.se/public_html/viewarticle.php on line 9

Sommarkläder

SommarkläderSommarkläder är de kläder som man använder under sommaren. I Sverige, med våra relativt osäkra somrar, blir det ett ganska brett spektrum av kläder.

Det som är speciellt för sommaren är dock olika typer av shorts och kortbyxor, sandaler och tygskor, klänningar och kjolar men kanske framförallt badkläder av alla dess sorter.

På sommaren vill de flesta ha så lite kläder på sig som möjligt. Man vill njuta av de lätta plaggen och samtidigt kunna få så mycket sol som möjligt på huden. Man vill ju inte heller springa runt och svettas. Därför är shorts, kjolar och klänningar med bara ben under väldigt populära under sommarhalvåret.

På överkroppen räcker det oftast med något linne, en blus, en skjorta eller en t-shirt.

Något som blivit allt populärare de senaste åren och som verkligen varit på tapeten i modebranschen är sandaler. Det kan vara väldigt skönt att lufta fötterna samtidigt som det kan se väldigt snyggt ut. Gladiatormodellen på sandaler är väldigt trendig både för killar och för tjejer.

Vad gäller kläderna så har de senaste somrarna inneburit mängder av färger. Man ska gärna ha riktiga pastellfärger som är så klara som möjligt. Det får gärna matchas med någon annan lite skrikig färg för en snyggt och cool look. Dessutom framhäver de starka färgerna en eventuell solbränna något enormt.

Badkläder är alltid viktigt att ha när det börjar närma sig sommar och för killar är det badshortsen som gäller för det mesta. För damer är alla varianter moderna, baddräkter, bikinis och tankinis.