Deprecated: Function mysql_db_query() is deprecated in /storage/content/72/152572/modeikon.se/public_html/header.php on line 30 Deprecated: mysql_db_query(): This function is deprecated; use mysql_query() instead in /storage/content/72/152572/modeikon.se/public_html/header.php on line 30 Deprecated: Function mysql_db_query() is deprecated in /storage/content/72/152572/modeikon.se/public_html/header.php on line 45 Deprecated: mysql_db_query(): This function is deprecated; use mysql_query() instead in /storage/content/72/152572/modeikon.se/public_html/header.php on line 45 Köp Sandaler Online
Deprecated: Function mysql_db_query() is deprecated in /storage/content/72/152572/modeikon.se/public_html/viewarticle.php on line 9 Deprecated: mysql_db_query(): This function is deprecated; use mysql_query() instead in /storage/content/72/152572/modeikon.se/public_html/viewarticle.php on line 9

Sandaler

SandalerSandalen är en populär variant av sko som många plockar fram till sommaren.

Sandalen består till störst del av sulan och sedan olika typer av fästanordningar för foten. Det är vanligt med läderremmar som går kring foten på olika sätt.

Om man bär sandaler så blottar man för det mesta tårna och delar av fötterna. Det kan vara väldigt skönt att lufta fötterna under varma dagar och sandalen är den svalaste varianten av skodon.

På senare år har sandalen gjort en riktig comeback och succé. Först blev den så kallade flip-flop-sandalen omåttligt populär. Flip-flopmodellen är en sula som fästs med ett band över foten och som sitter mellan stortån och den andra tån. Modellen kan användas antingen som en slags badtoffla eller som en vanlig sandal och den finns i både plast och i finare lädervarianter.

En annan modell som är riktigt trendig är den så kallade gladiatorsandalen som påminner om de sandaler som rommarna hade under romarrikets tid. Sandaler kan bäras av både killar och tjejer.