Deprecated: Function mysql_db_query() is deprecated in /storage/content/72/152572/modeikon.se/public_html/header.php on line 30 Deprecated: mysql_db_query(): This function is deprecated; use mysql_query() instead in /storage/content/72/152572/modeikon.se/public_html/header.php on line 30 Deprecated: Function mysql_db_query() is deprecated in /storage/content/72/152572/modeikon.se/public_html/header.php on line 45 Deprecated: mysql_db_query(): This function is deprecated; use mysql_query() instead in /storage/content/72/152572/modeikon.se/public_html/header.php on line 45 Köp Nattkläder Online
Deprecated: Function mysql_db_query() is deprecated in /storage/content/72/152572/modeikon.se/public_html/viewarticle.php on line 9 Deprecated: mysql_db_query(): This function is deprecated; use mysql_query() instead in /storage/content/72/152572/modeikon.se/public_html/viewarticle.php on line 9

Nattkläder

NattkläderNattkläder är de kläder som man, som namnet åsyftar, har på sig på nätterna och kanske främst när man ska sova.

De vanligaste typerna av nattkläder är nattlinne, nattskjorta eller pyjamas.

Det viktigaste med nattkläder är att de är sköna mot kroppen. De ska absolut inte skava eller vara för varma. Det kan ju såklart även vara kul att ha en snygg pyjamas eller nattskjorta, framförallt kanske om man har en partner som man sover med.

Nattkläder finns i alla möjliga utföranden. Det finns varianter i siden och med spets, det finns de som är i flanell och det finns nylonmodeller. Det finns även vanliga bommullsvarianter.

Vad man trivs bäst i är såklart individuellt. För kvinnor finns det lite mer valmöjligheter av nattkläder och nattlinnen som alla kommer i många olika utföranden.

Några kända modeller är Baby Doll och slipnattlinnet. Kvinnor kan även sova i nattskjortor eller pyjamas. För herrar är pyjamas det vanligaste alternativet men det finns även nattskjortor för män.

Barn brukar vanligtvis sova i pyjamas och det är oftast speciella barnmodeller i bommull med något tryck på, exempelvis batman eller barbie.

Begreppet pyjamasparty är en svensk översättning av det amerikanska slumber party. Det syftar till en social kvällsaktivitet där deltagarna är klädda i pyjamas eller andra nattkläder.

Det kan finnas för både barn och för vuxna. När det är för barn så är det för det mesta arrangerat av någon förälder. Partyt slutar sedan med att deltagarna sover över hos värden eller värdinnan.