Deprecated: Function mysql_db_query() is deprecated in /storage/content/72/152572/modeikon.se/public_html/header.php on line 30 Deprecated: mysql_db_query(): This function is deprecated; use mysql_query() instead in /storage/content/72/152572/modeikon.se/public_html/header.php on line 30 Deprecated: Function mysql_db_query() is deprecated in /storage/content/72/152572/modeikon.se/public_html/header.php on line 45 Deprecated: mysql_db_query(): This function is deprecated; use mysql_query() instead in /storage/content/72/152572/modeikon.se/public_html/header.php on line 45 Köp Håraccessoarer Online
Deprecated: Function mysql_db_query() is deprecated in /storage/content/72/152572/modeikon.se/public_html/viewarticle.php on line 9 Deprecated: mysql_db_query(): This function is deprecated; use mysql_query() instead in /storage/content/72/152572/modeikon.se/public_html/viewarticle.php on line 9

Håraccessoarer

Det finns en uppsjö av håraccessoarer såsom gummisnoddar, hårband, hårklämmor, hårnålar och hårspännen som passar alla hår och hårfärger. Diadem är möjligtvis den mest välkända och använda håraccessoaren. Diadem används för att hålla långt hår på plats, men även som prydnad. Tillskillnad från en krona kan vem som helst bära ett diadem och det passar lika bra till bröllop som till en morgonpromenad på stan.

Diadem var efterfrågat i början på 1920-talet då det skulle sitta lågt på huvudet. Ungefär som ett pannband. På 1980-talet var diadem i plast mycket populära och under 2000-talet har diademet återigen blivit en het accessoar. Det breda diademet med stora vita prickar inspirerat från 1960-talet är tillbaka, men även diadem i plast med svart- eller guldaktig nyans är på modet.

Ordet diadem är grekiska och betyder ”tvärsöver”. Diadem är en mycket gammal hårprydnad med mycket intressant historia. Redan i antikens Egypten stod diadem i fokus där det var en symbol för värdighet.