Deprecated: Function mysql_db_query() is deprecated in /storage/content/72/152572/modeikon.se/public_html/header.php on line 30 Deprecated: mysql_db_query(): This function is deprecated; use mysql_query() instead in /storage/content/72/152572/modeikon.se/public_html/header.php on line 30 Deprecated: Function mysql_db_query() is deprecated in /storage/content/72/152572/modeikon.se/public_html/header.php on line 45 Deprecated: mysql_db_query(): This function is deprecated; use mysql_query() instead in /storage/content/72/152572/modeikon.se/public_html/header.php on line 45 Köp Barn & Mammakläder Online
Deprecated: Function mysql_db_query() is deprecated in /storage/content/72/152572/modeikon.se/public_html/viewarticle.php on line 9 Deprecated: mysql_db_query(): This function is deprecated; use mysql_query() instead in /storage/content/72/152572/modeikon.se/public_html/viewarticle.php on line 9

Barn & Mammakläder

Barn & MammakläderMammakläder är kläder som riktar sig till gravida kvinnor. Kläderna är då speciellt anpassade för att man ska kunna få plats med sin växande mage i kläderna.

Många mammakläder är väldigt sköna och sitter väldigt bra på en gravid kropp samtidigt som de har bra passform och är snygga generellt. Mammabyxor kan antingen sluta tidigt innan magen och alltså vara lågt skurna för att kunna användas hur stor magen än blir. Eller så finns det en del modeller som går över den gravida magen och är specialsydda och stora över magen.

Vad gäller tights, strumpbyxor och leggings för gravida så går de ofta upp över magen och är speciellt anpassade för det. Nu för tiden finns alla möjliga typer av kläder för gravida som är mer eller mindre anpassade.

Mammakläder kan ibland även tolkas som kläder som riktar sig till föräldrar och är likadana som barnens kläder. Det är allt vanligare att man ska matcha sitt barns outfit med sin egen.

Barnkläder är specialanpassade för barn, de ska sitta skönt, vara i slitstarka material och inte ligga som grund för allergiska reaktioner. Det är även viktigt att barnen inte fryser. Barnens kroppar är till viss del annorlunda än vuxnas, därav de speciella barnkläderna.

Storlekarna mäts i centilong och det brukar skilja sex centilong mellan barnets ålder. Normal storlek för ett två år gammalt barn är 92 centilong och för en treåring är det 98 centilong som gäller.