Deprecated: Function mysql_db_query() is deprecated in /storage/content/72/152572/modeikon.se/public_html/header.php on line 30 Deprecated: mysql_db_query(): This function is deprecated; use mysql_query() instead in /storage/content/72/152572/modeikon.se/public_html/header.php on line 30 Deprecated: Function mysql_db_query() is deprecated in /storage/content/72/152572/modeikon.se/public_html/header.php on line 45 Deprecated: mysql_db_query(): This function is deprecated; use mysql_query() instead in /storage/content/72/152572/modeikon.se/public_html/header.php on line 45 Köp Badshorts Online
Deprecated: Function mysql_db_query() is deprecated in /storage/content/72/152572/modeikon.se/public_html/viewarticle.php on line 9 Deprecated: mysql_db_query(): This function is deprecated; use mysql_query() instead in /storage/content/72/152572/modeikon.se/public_html/viewarticle.php on line 9

Badshorts

BadshortsBadshorts är en typ av badkläder för män. De har blivit allt mer populära och har i princip tagit över efter den så kallade speedomodellen.

Badshorts finns i lite olika modeller men det som alla har gemensamt är att de består av tyger som torkar snabbt och som tål att bli blöta, i både klor- och saltvatten.

En populär modell som fått fäste de senare åren är de så kallade board-shortsen eller surfarshortsen. Det är en lång modell som slutar runt knäet. Modellen har fått sitt namn efter att den är populär bland surfare världen över och i många modeller får man även med sig en tandad plastkniv som man kan använda för att skära sig loss från sin surfbräda eller vaxa den.

Även den traditionella shortsmodellen, som slutar vid låret eller precis ovanför knäet, finns som badvariant och den är vanligt alternativ för badsugna män.