Deprecated: Function mysql_db_query() is deprecated in /storage/content/72/152572/modeikon.se/public_html/header.php on line 30 Deprecated: mysql_db_query(): This function is deprecated; use mysql_query() instead in /storage/content/72/152572/modeikon.se/public_html/header.php on line 30 Deprecated: Function mysql_db_query() is deprecated in /storage/content/72/152572/modeikon.se/public_html/header.php on line 45 Deprecated: mysql_db_query(): This function is deprecated; use mysql_query() instead in /storage/content/72/152572/modeikon.se/public_html/header.php on line 45 Köp Baddräkt Online
Deprecated: Function mysql_db_query() is deprecated in /storage/content/72/152572/modeikon.se/public_html/viewarticle.php on line 9 Deprecated: mysql_db_query(): This function is deprecated; use mysql_query() instead in /storage/content/72/152572/modeikon.se/public_html/viewarticle.php on line 9

Baddräkt

BaddräktBaddräkten är ett klassiskt bad- och sommarplagg för kvinnor och tjejer. Det är en typ av badplagg som är en del, till skillnad från till exempel den tvådelade bikinin.

Det var under mellankrigstiden som baddräkten fick den form som den har även idag. Dock har den, som precis som med alla andra kläder, ändrat sitt utseende något till och från då modet förändrats.

Under 70-talet hade dräkterna en lägre benskärning för ett den sedan blev hög under 80-talet. Även ringningen på framsidan av baddräkten har varit hög och låg genom åren. De senaste åren har baddräktsmodet varit varierat och det viktigaste är egentligen att man hittar en modell som passar efter ens egen kropp.

Det är viktigt att man känner sig bekväm i sin baddräkt då det kan vara jobbigt att skämmas när man försöker koppla av på stranden.